Elipsa

_

Czekoladowy deser
na bazie awokado

Czekoladowy deser na bazie awokado

Czas:
5 minut

Składniki:

0,5 awokado (70 g)
1,5 łyżki kakao, proszek 16% (15 g)
1 łyżka miodu pszczelego (24 g)
1 łyżka wiórków kokosowych (6 g)
1 porcja BiotiC PRO (5 g)

Wartości odżywcze

Sposób przygotowania:

  1. Zmiksuj składniki na gładka masę, do masy dodaj BiotiC PRO
  2. Posyp wiórkami kokosowymi
  3. Całość przechowuj w lodówce

Zobacz także

Płatki z amarantusa z jogurtem na słodko z bananem i rodzynkami

Koktajl wellness

Tarta wytrawna

Bioticpro

Kup BiotiC PRO
Dodawaj codziennie rano do śniadania. 
Sprawdź efekty po miesiącu.

Bioticpro

   

DLA MEDIÓW

  media@bioticpro.pl
  22 299 81 41
poniedziałek – piątek
w godzinach 9.00 – 17.00