Elipsa

_

Pieczony łosoś
w czerwonym pesto

Pieczony łosoś w czerwonym pesto​

Czas:
15 minut

Składniki:

1 porcja świeżego łososia (100 g)
1 por (140 g)
1 łyżka czerwonego pesto z pomidorów (20 g)
0,5 łyżki oleju rzepakowego (5 ml)
1 porcja BiotiC PRO (5 g)

Wartości odżywcze

Sposób przygotowania:

  1. Rybę wyłóż na folię aluminiową, polej olejem, na wierzch połóż pokrojonego w plastry pora (tylko białą cześć). Przypraw według uznania.
  2. Piecz 20 minut w temperaturze 200 stopni
  3. Upieczoną rybę wyłóż na talerz i nałóż na nią pesto wymierzane z BiotiC PRO

Zobacz także

Smoothie kokosowy raj

Czekoladowy budyń jaglany z bananem

Smoothie super detox

Bioticpro

Kup BiotiC PRO
Dodawaj codziennie rano do śniadania. 
Sprawdź efekty po miesiącu.

Bioticpro

   

DLA MEDIÓW

  media@bioticpro.pl
  22 299 81 41
poniedziałek – piątek
w godzinach 9.00 – 17.00