Jajka ugotuj na twardo, zalej zimną wodą, obierz ze skorupek i pozostaw do ostudzenia
Z jajek wytnij 1/3 część, robiąc nacięcie od góry, po ukosie (ma powstać rynienka). Wyciętą część posiekaj w kosteczkę. Pozostałą część zachowaj do wypełnienia farszem (możesz ściąć spód, gdyby jajko przewracało się na boki)
Czosnek przeciśnij przez praskę i oprósz solą. Awokado przekrój na pół, usuń pestkę i pokrój je w kosteczkę
Dodaj BiotiC PRO
Oprósz solą, pieprzem, skrop sokiem z cytryny, wymieszaj z czosnkiem, posiekanymi jajkami, posiekanym szczypiorkiem i majonezem
Farsz nałóż w wycięte części jajek, tak aby zmieściło się go jak najwięcej
Jajka ułóż na półmisku. Udekoruj szczypiorkiem i majonezem
Zobacz także
Owocowe naleśniki z bananowym serkiem
Czekoladowy deser na bazie awokado
Jabłko z masłem orzechowym
Kup BiotiC PRO Dodawaj codziennie rano do śniadania. Sprawdź efekty po miesiącu.