Elipsa

_

Krem czekoladowy
z nerkowców

Krem czekoladowy z nerkowców​

Czas:
7 minut

Składniki:

1,7 łyżki orzechów nerkowca (25 g)
0,06 szklanki mleka migdałowego bio (15 ml)
0,5 łyżki miodu pszczelego (12 g)
0,5 łyżki kakao (proszek 16 %) (5 g)
0,2 łyżeczki cynamonu (1 g)
1 porcja BiotiC PRO (5 g)

Wartości odżywcze

Sposób przygotowania:

  1. Orzechy nerkowca namocz w przegotowanej wodzie (pozostaw orzechy na 3-4h)
  2. Namoczone orzechy zblenduj z pozostałymi składnikami na gładki krem
  3. Dodaj BiotiC PRO przed samym podaniem kremu

Zobacz także

Wrapy z sałaty z indykiem
Fit sałatka śledziowa z majonezem

Sałatka cytrusowo-orzechowa

Bioticpro

Kup BiotiC PRO
Dodawaj codziennie rano do śniadania. 
Sprawdź efekty po miesiącu.

Bioticpro

   

DLA MEDIÓW

  media@bioticpro.pl
  22 299 81 41
poniedziałek – piątek
w godzinach 9.00 – 17.00